Участь у конгресі CEFood

23-26 травня 2016 року на базі Національного університету харчових технологій відбувся 8-й Центральноєвропейський конгрес з харчової науки CEFood 2016. Цьогорічний слоган Конгресу «Food Science for Well-being», що означає «Харчова наука для добробуту» наголошує на тому, що харчова наука своєю метою визначає забезпечення людства доброякісною та безпечною їжею. Значну увагу було приділено харчовій галузі, екотуризму та підготовці висококваліфікованих фахівців, передачі технології та обміну знаннями.

Представниками від Одеської національної академії харчових технологій були: Кашкано Мар`яна Анатоліївна  (асистент, каф. технології ресторанного та оздоровчого харчування), Хвостенко Катерина Володимирівна (асистент каф. технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів), Тринкаль Ольга Валентинівна  (асистент, каф. технології вина та енології), Мельник Людмила Анатоліївна (аспірант, каф.  технології м’яса, риби і морепродуктів).

На конгресі аспірант  Мельник Людмила прийняла участь у постерній сесії «About the quality of poultry meat» (науковий керівник к.т.н., доц. Поварова Н.М.) за що була нагороджена сертифікатом.

Професор кафедри Біотехнології, консервованих продуктів і напоїв, доктор технічних наук Верхивкер Яков Григорович виступив на конгресі з повідомленням на тему «ЕНЕРГЕТИЧНЕ ПРЕДСТАВЛЕННЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ ХАРЧОВОГО ВИРОБНИЦТВА», в якому був представлений ексергетичний підхід до оцінки ефективності вживання технологічних схем виробництва готової консервної продукції з харчової сировини. Матеріал повідомлення викликав обговорення аудиторії і був схвалений фахівцями.

У конгресі приймали участь викладачі кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів д.т.н., проф. Іоргачова К.Г., к.т.н., доц. Макарова О.В. та к.т.н., ас. Хвостенко К.В. Їх доповідь на тему «Technological solutions for stabilization quality of confectionary products with different textures using waxy wheat flour» була представлена на секції «Young food scientists ‒ our horizon» та посіла 1 місце. Вітаємо переможців!

 Resize of 26DtCbmWLvM Resize of 20160526_093453a Resize of 20160526_095020 - копия Resize of BtiM-bgG_-M Resize of image-1b586c0aa356a689451ec4650a421dcd73910e090ed4c385951fc211eb0db582-V Resize of image-2bc6d39a5c83068f347ad843b6e5736f10b583979ea277129aa0b5af106abc03-V Resize of image-f3120e4ab24e90c616430f4f6c6bf509edf3abbc7b475ecfe15817fac9f872a0-V Resize of IMG_2016-05-25 10-54-03 Resize of IMG_2016-05-25 13-32-58 Resize of lJICFKczaP8 Resize of nQdBdydn2lU Resize of T-iYtdmpg64