Склад Вченої ради

Склад Вченої ради навчально-наукового технологічного інституту харчової промисловості ім. Богомаза К.А.

 

№ п/з
П. І. П.
Посада, вчене звання, науковий ступінь
1
Єгоров Богдан Вікторович
Радник ректора, президент ОНТУ, професор кафедри технології зерна і комбікормів, д.т.н.
2
Бордун Тетяна Василівна
директорка науково-дослідного інституту,
доцент кафедри технології зерна і комбікормів,
к.т.н.
3

 

4

 Капустян Антоніна Іванівна

 

Гапонюк Олег Іванович                                                                                                                                                                                                                             

завідувач  кафедри харчової хімії, експертизи та біотехнологій, д.т.н., доцент

 

завідувач кафедри технологічного обладнання зернових виробництв, д.т.н., професор

5
Лебеденко Тетяна Євгенівна
завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу, д.т.н., професор
6
Жигунов Дмитро Олександрович
завідувач кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, д.т.н., професор
7
Верхівкер Яков Григорович професор кафедри торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом , д.т.н., професор
8
Ткаченко Наталія Андріївна
професор кафедри технології молочних, олійно-жирових продуктів і косметики, д.т.н.
     
9
Коваленко Олена Олександрівна
завідувачка кафедри біоінженерії і води, д.т.н., професор
10
Макаринська Алла Василівна
завідувачка кафедри технології зерна і комбікормів, д.т.н., доцент
11
Макарова Ольга Василівна 
доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, к.т.н.
12
Маркіна Антоніна Іванівна
завідувачка лабораторією кафедри біоінженерії і води
13
Добрянська Наталя Анатоліївна
завідувачка кафедри туристичного бізнесу і рекреації, д.е.н., професор
14
Поварова Наталя Миколаївна
доцент кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів, к.т.н.
15
 Філіпенко Ольга Іванівна  в.о. зав. кафедрою української та іноземної філології
16
Солоницька Ірина Валеріївна 
доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, к.т.н.
17
Станкевич Георгій Миколайович
професор кафедри технології зерна і комбікормів, д.т.н.
18
Тележенко Любов Миколаївна
завідувачка кафедри технології ресторанного та оздоровчого харчування, д.т.н., професор
19
Скрипніченко Дмитро Михайлович
завідувач кафедри технології молочних, олійно-жирових продуктів та індустрії краси, к.т.н., доцент
20
Ткаченко Оксана Борисівна
завідувачка кафедри технології вина та сенсорного аналізу, д.т.н., професор
21
Орлова Світлана Сергіївна
завідувач кафедри безпеки життєдіяльності та дизайну, к.т.н., доцент
22
Цюндик О. Г.
завідувач лабораторією кафедри комбікормів і біопалива, к.т.н., ст. викладач
     
23
Мілютін М. Д.
студент факультету технології зерна і зернового бізнесу
24
Іванов О. Д.
студент факультету технології вина та туристичного бізнесу
25
Гончар В. Ф.
студент факультету інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу