Вітаємо переможців!

2
В рамках проекту The Erasmus+ European Food-STA у співпраці з ISEKI-Food Association (Австрія) та GSICA (Італія) було проведено другий міжнародний конкурс наукових робіт. Участь у конкурсі прийняли 12 команд студентів та аспірантів з різних країн, які презентували власні проекти, спрямовані на пошук ефективних стратегій та рішень для підвищення строків зберігання харчових продуктів. До складу журі конкурсу увійшли представники бізнесу та наукової спільноти, які оцінювали ефективність запропонованих рішень. Перемогу в даному конкурсі здобула команда Smart Pastry, до складу якої увійшли аспірант Фатєєва А.С. та магістри кафедри Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Моргунова Ю. та Мишачова Г. під керівництвом к.т.н., ст. викладача кафедри Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Хвостенко К.В.