Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт Black Sea Science 2020, ОНАХТ за напрямом “Харчова наука і технології”, їх керівників, зав.кафедрами
20 січня, 2020
Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт Black Sea Science 2020, ОНАХТ за напрямом “Харчова наука і технології”, їх керівників, зав.кафедрами
(д.т.н.,проф. Віннікова Л.Г.-зав.кафедрою технології м’яса,риби і морепродуктів,
д.т.н., проф. Тележенко Л.М.-зав.кафедрою технології ресторанного та оздоровчого харчування,
д.т.н. Жигунов Д.О.-зав.кафедрою технології переробки зерна ),
які виявили студентські наукові таланти та допомогли сформувати наукове вирішення технологічних проблем.
Сертифікат переможця 1 ступеню
Одеська національна академія харчових технологій (Сапожнік Герман, науковий керівник – Манолі Тетяна)
Національний університет біоресурсів і природокористування України (Кислиця Ярослав, науковий керівник – Менчинська Аліна)
Дворічна наукова співпраця між двома провідними ЗВО – ОНАХТ і НУБІП дала гарний результат і здобула високу оцінку спеціалістів міжнародного рівня.
Сертифікат переможця 2 ступеню
Одеська національна академія харчових технологій (Дубина Аліна, Дубина Анна, науковий керівник – Дзюба Надія)
Сертифікат переможця 3 ступеню
Одеська національна академія харчових технологій (Батащук Ангеліна, Покарініна Валерія, керівник – Волошенко Ольга)
З щирою вдячністю колективу ННТІХП ім.Ломоносова М.В. директор ННТІХП ім.Ломоносова М.В. Солоницька І.В.