Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт Black Sea Science 2020, ОНАХТ за напрямом “Харчова наука і технології”, їх керівників, зав.кафедрами

Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт Black Sea Science 2020, ОНАХТ за напрямом “Харчова наука і технології”, їх керівників, зав.кафедрами

(д.т.н.,проф. Віннікова Л.Г.-зав.кафедрою технології м’яса,риби і морепродуктів,
д.т.н., проф. Тележенко Л.М.-зав.кафедрою технології ресторанного та оздоровчого харчування,
д.т.н. Жигунов Д.О.-зав.кафедрою технології переробки зерна ),

які виявили студентські наукові таланти та допомогли сформувати наукове вирішення технологічних проблем.

  • Сертифікат переможця 1 ступеню

Одеська національна академія харчових технологій (Сапожнік Герман, науковий керівник – Манолі Тетяна)
Національний університет біоресурсів і природокористування України (Кислиця Ярослав, науковий керівник – Менчинська Аліна)
Дворічна наукова співпраця між двома провідними ЗВО – ОНАХТ і НУБІП дала гарний результат і здобула високу оцінку спеціалістів міжнародного рівня.

Сапожнік Герман_Манолі ТетянаЯрослав КислицяАліна Менчинська1.29 German Sapozhnik, Yaroslav Kyslytsia1.29 Tatiana Manoli1.29 Alina  Menchynska

  • Сертифікат переможця 2 ступеню

Одеська національна академія харчових технологій (Дубина Аліна, Дубина Анна, науковий керівник – Дзюба Надія)

Дубина АлинаДубина Анна Надія Дзюба1.32 Alina Dubyna, Anna Dubyna1.32 Nadya Dzyuba

  • Сертифікат переможця 3 ступеню

Одеська національна академія харчових технологій (Батащук Ангеліна, Покарініна Валерія, керівник – Волошенко Ольга)

Батащук АнгелінаПокарініна ВалеріяВолошенко Ольга1.17 Anhelina Batashchuk, Valeriia Pokarinina1.17 Olha Voloshenko

З щирою вдячністю колективу ННТІХП ім.Ломоносова М.В.
директор ННТІХП ім.Ломоносова М.В.
Солоницька І.В.