Круглі столи у рамках «ODESSA SMART FORUM»

28 квітня 2016 року в рамках  на майданчику Одеської національної академії харчових технологій в Технологічному інституті харчової промисловості  ім. Ломоносова М.В. пройшли круглі столи.

Перший круглий стіл на тему «Туризм. Індустрія гостинності »був проведений факультетом інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного та туристичного бізнесу спільно з ОНМУ, ОНЕУ. Спеціально запрошені гості: Карлова Світлана, президент асоціації «Туризм Одеси»; Дьяченко Олена, заступник директора департаменту культури і туризму Одеської міської ради; Козловський Роман, завідувач сектором інвестицій в туризм Одеської облдержадміністрації. В результаті проведення круглого столу хлопці побачили необхідність і актуальність своїх наукових робіт. У свою чергу гості розповіли про сучасні вимоги та тенденції розвитку ресторанно-готельного та туристичного бізнесу в Одеському регіоні.

Другий круглий стіл «Харчування-якість життя» пройшов під девізом «Нехай наша їжа стане нашим ліками». Організаторами цього круглого столу були технологи Одеської національної академії харчових технологій і Одеський національний медичний університет. Запрошені гості – професор Давид Ксав’є, Франція, який прочитав лекцію для магістрів технологічного інституту харчової промисловості ім. М. В. Ломоносова на французькій мові.

Від медичного університету брали також участь в круглому столі студенти ОНМУ і Марічереда Валерія Геннадіївна, професор, проректор Одеського національного медичного університету, Ольга Геннадіївна Юшковская- д.м.н., професор, зав каф. фізичної реабілітації, спортивної медицини, фізичного виховання і валеології, дієтолог.

Програма круглого столу

13076721_425049850998621_1317164190769035219_n 13087427_1663633090565917_8802518322981544035_n 13092182_425048690998737_2995102948434885954_n