Підсумки конференції “Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми”

Ось і закінчилася МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ, ХЛІБОПРОДУКТИ І КОМБІКОРМИ», яка проходила з 13 по 17 вересня 2016 р в Одеській національній академії харчових технологій, м Одеси. Співорганізаторами конференції стали Міністерство освіти і науки України, Міністерство аграрної політики та продовольства України, Пловдівський університет харчових технологій (Болгарія).
Цього року організатори вирішили розширити формат конференції заходами в сучасних стандартах. В рамках конференції «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ, ХЛІБОПРОДУКТИ І комбікормів» передбачені і проведені були крім пленарних засідань та обговорення усних доповідей, виступи вчених в форматі TEDx, тематичні майстер-класи, тренінги, круглі столи на найактуальніші проблеми харчової промисловості, і звичайно інтелектуальне спілкування вчених з різних кінців світу в неформальній клубній атмосфері фуршетів.
Участь в конференції для наших гостей – це не тільки можливість відвідати новий формат заходу, який об’єднав найбільші вузи і міста України, Грузії, Білорусі і т.д. в сучасному і цікавому форматі, послухати промови відомих спікерів на актуальні теми, але і практично надали можливість учасникам конференції ознайомиться з науково-дослідними лабораторіями навчально-наукового технологічного інституту харчової промисловості ім. Ломоносова М.В.

14489789_1844858155732952_617229644_o 14489650_1844858139066287_2050898808_o 14467097_1844858092399625_753663235_o 14513827_1844858085732959_940003733_o 14446242_1844858079066293_569638964_o 14445728_1844858069066294_1570210081_n

Сайт конференції