18-21 грудня 2018 р. відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів на кафедрі Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
26 грудня, 2018
18-21 грудня 2018 р. відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів на кафедрі Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
З 19 по 21 грудня пройшли захисти кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 181 “Харчові технології” за освітньої програмою “Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів”.
Захист відбувався за участю високопрофесійних комісій, які очолювали провідні фахівці галузі в Одеському регіоні – завідувач центральної контрольно-виробничої лабораторії ЗАТ “Одесакондитер” Василенко С.Л. та начальник з виробництва ТОВ „Одеський коровай” Ільчишин П.М.
Також 18 грудня до уваги об’єднаної екзаменаційної комісії було представлено комплексну кваліфікаційну роботу на тему “Розробка та оцінка інвестиційної привабливості нової концепції розвитку пекарні-кондитерської ТОВ „SWEETS & BAKERY” в м. Хмельницький з впровадженням виробництва національних хлібобулочних виробів, екологічного маркування нового асортименту продукції та будівництвом кафе-булочної”, у виконанні якої приймали участь магістри спеціальностей 181 “Харчові технології”, 241 “Готельно-ресторанна справа”, 101 “Екологія”, 051 “Економіка” та 073 “Менеджмент”.
Здобувачі на високому рівні презентували свої роботи, показали достатній рівень знань і компетенцій, ділові навички і вміння командної роботи, завдяки чому представлено цікаві роботи по розробці та проектуванню впровадження інноваційних заходів, спрямованих на удосконалення технологій, покращення якості і розширення асортименту продукції.
З гордістю хочеться відмити, що загальний рівень підготовки молодих фахівців відповідає сучасним науково-теоретичним та практичним вимогам кондитерського та хлібопекарського виробництва.
Колектив кафедри вітає магістрів з успішним захистом і бажає випускникам, щоб знання і вміння, отримані в Одеській національній академії харчових технологій, стали ключем для успішної професійної діяльності і кар’єрного зростання!