18-21 грудня 2018 р. відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів на кафедрі Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів

18-21 грудня 2018 р. відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів на кафедрі Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
З 19 по 21 грудня пройшли захисти кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 181 “Харчові технології” за освітньої програмою “Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів”.
Захист відбувався за участю високопрофесійних комісій, які очолювали провідні фахівці галузі в Одеському регіоні – завідувач центральної контрольно-виробничої лабораторії ЗАТ “Одесакондитер” Василенко С.Л. та начальник з виробництва ТОВ „Одеський коровай”  Ільчишин П.М.
12
Також 18 грудня до уваги об’єднаної екзаменаційної комісії було представлено комплексну кваліфікаційну роботу на тему “Розробка та оцінка інвестиційної привабливості нової концепції розвитку пекарні-кондитерської ТОВ „SWEETS & BAKERY” в м. Хмельницький з впровадженням виробництва національних хлібобулочних виробів,  екологічного маркування нового асортименту продукції та будівництвом кафе-булочної”, у виконанні якої приймали участь магістри спеціальностей 181 “Харчові технології”, 241 “Готельно-ресторанна справа”, 101 “Екологія”, 051 “Економіка” та 073 “Менеджмент”.
Здобувачі на високому рівні презентували свої роботи, показали достатній рівень знань і компетенцій, ділові навички і вміння командної роботи, завдяки чому представлено цікаві роботи по розробці та проектуванню впровадження інноваційних заходів, спрямованих на удосконалення технологій, покращення якості і розширення асортименту продукції.
З гордістю хочеться відмити, що загальний рівень підготовки молодих фахівців відповідає сучасним науково-теоретичним та практичним вимогам кондитерського та хлібопекарського виробництва.
Колектив кафедри вітає магістрів з успішним захистом і бажає випускникам, щоб знання і вміння, отримані в Одеській національній академії харчових технологій, стали ключем для успішної професійної діяльності і кар’єрного зростання!
45